Asenizācijas pakalpojumi Drukāt

SIA „JELGAVAS ŪDENS” sniedz asenizācijas pakalpojumus fiziskām un juridiskām personām.

Pakalpojums tiek veikts, pamatojoties uz iepriekš noslēgtu līgumu vai pēc vienreizēja pieteikuma.

Lai saņemtu pakalpojumu, jāvēršas ar rakstisku iesniegumu Abonentu apkalpošanas daļā, Ūdensvada ielā 4, Jelgavā, vai jānosūta pieteikumu elektroniski uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu .

Pieteikuma veidlapas:  WinWordIconWinWordIcon

Pakalpojuma maksa Jelgavas pilsētas teritorijā par krājrezervuāru (septiķu) ar tilpumu līdz 5 m3 izsūknēšanu un skalošanu noteikta EUR 49.72 (ar PVN 21%) apmērā. Sniedzot pakalpojumu ārpus Jelgavas pilsētas robežām, noteikta papildus maksa EUR 1.03 (ar PVN 21%) par katru nobraukto kilometru ārpus pilsētas robežām.

Uzmanību!

Tehnisko iemeslu dēļ SIA “JELGAVAS ŪDENS” nenodrošina sauso tualešu izvešanu.

Ja iztukšojamās tvertnes sastāvā tiek konstatēti bīstamie atkritumi, kuru savākšanai LR spēkā esošajos normatīvajos aktos ir noteikta īpaša kārtība un prasības vai tie satur mehāniskus piemaisījumus, lielākus par 50 mm, SIA „JELGAVAS ŪDENS” patur tiesības atteikt pakalpojuma sniegšanu.

Pirms pakalpojuma saņemšanas nepieciešams veikt priekšapmaksu vienā no SIA „JELGAVAS ŪDENS” norēķinu kontiem:

Bankas rekvizīti:

Swedbanka AS
LV57HABA0551004590971
SEB banka AS
LV23UNLA0008000508108
Citadele banka AS
LV25PARX0012518850001
Luminor banka AS  (DNB) LV08RIKO0002013071807

Veicot priekšapmaksu par pakalpojumu, obligāti norādāma objekta adrese un pakalpojuma veids. Gadījumā, ja veicat maksājumu kādas citas personas vārdā, papildus nepieciešams norādīt iesniegumā minētās personas vārdu, uzvārdu.

Piemērs: Ūdensvada iela 4, Jelgava, asenizācija, Jānis Krūmiņš

Saņemot priekšapmaksu par norādīto pakalpojumu SIA „JELGAVAS ŪDENS” norēķinu kontā, uzņēmuma pārstāvis telefoniski sazinās ar pakalpojumu saņēmēju un saskaņo pakalpojuma sniegšanas laiku.

Nr. p.k.

Pakalpojums

SIA „JELGAVAS ŪDENS”
Darba laikā

Bez PVN (EUR)

PVN  21% (EUR)

Ar PVN (EUR)

1.

Asenizācijas pakalpojumi līdz 5 m3

41.09

8.63

1.1.

Transporta izmaksas ārpus Jelgavas pilsētas administratīvas teritorijas, 1km **

0.85

0.18

1.03

** Ja transportlīdzeklim nokļūšanai pakalpojuma sniegšanas vietā nepieciešams izmantot “Autoceļu lietošanas nodevas likumā” minētos ceļu posmus, transportlīdzekļa izmantošanas maksa tiek palielināta par Autoceļu lietošanas nodevas summu konkrētajam transportlīdzeklim

Izdevumus par papildus veiktajiem darbiem vai izmantotajiem materiāliem jāapmaksā atbilstoši sastādītajam rēķinam.

Konsultācijas par pakalpojumu pa tālruņiem:
Klientu apkalpošanas speciālists: tālr. 63048789, 22009356
    Transporta daļa 63007114