2020 gada 17.februāris

Par ūdens padevi

SIA "JELGAVAS ŪDENS"informē,ka sakarā ar ūdensvada avāriju š.g.17.februārī Satiksmes un Traktoristu ielu krustojumā, tika pārtraukta ūdens padeve Traktoristu ielā, posmā no Satiksmes ielas līdz Linu ielai.

Atvainojamies abonentiem par sagādātajām neērtībām.

Kintija, Kora

Apsaimniekotāji

TURPINĀS PROJEKTA „NOTEKŪDEŅU DŪŅU LAUKU PAPLAŠINĀŠANA JELGAVAS PILSĒTAS NOTEKŪDEŅU ATTĪRĪŠANAS IETAISĒS” (ID.NR.3DP/3.5.1.2.3/13/APIA/CFLA/003/001) IEVIEŠANA. NOSLĒGTS PIEGĀDES LĪGUMS „SPECIALIZĒTĀS TRAKTORTEHNIKAS IEGĀDE” (ID.NR. KF/PĪG/2014/03) Drukāt

ju

Turpinot darbu pie Projekta ”Notekūdeņu dūņu lauku paplašināšana Jelgavas pilsētas notekūdeņu attīrīšanas ietaisēs” īstenošanas, līdz š. g. decembrim ir veikti visi projektēšanas darbi, paveikti būvlaukuma sagatavošanas darbi, esošo, nevajadzīgo būvkonstrukciju demontāžas un atkritumu izvešanas darbi. Turpinās Dūņu lauku izbūve – dūņu lauku pamatnes un sienu betonēšana, un tiek izbūvētas inženierkomunikācijas Dūņu lauku ekspluatācijas vajadzībām. Dūņu lauku paplašināšanas projektu plānots realizēt līdz 2015. gada vasarai.

Projekta „Notekūdeņu dūņu lauku paplašināšana Jelgavas pilsētas notekūdeņu attīrīšanas ietaisēs” ietvaros SIA „Jelgavas ūdens” 2014. gada 03. decembrī ar SIA „AGRITECH” ir noslēgusi iepirkuma līgumu „Specializētās traktortehnikas iegāde” (id.Nr. KF/PĪG/2014/03) par specializētās traktortehnikas iegādi notekūdeņu dūņu lauku ekspluatācijai Jelgavas pilsētas notekūdeņu attīrīšanas ietaisēs. Akceptētā līguma summa bez pievienotās vērtības nodokļa        79 900 EUR.

projektu “NOTEKŪDEŅU DŪŅU LAUKU PAPLAŠINĀŠANA JELGAVAS PILSĒTAS NOTEKŪDEŅU ATTĪRĪŠANAS IETEISĒS”
līdzfinansē Eiropas Savienība FInansējuma saņēmējs šī projekta ietvaros SIA „JELGAVAS ŪDENS”. PROJEKTA ADMINISTRATĪVās, FINANŠU UN TEHNISKās VADĪBas uzraudzību NODROŠINA
lr viDES AIZSARDZĪBAS UN REĢIONĀLĀS ATTĪSTĪBAS MINISTRIJA.

Ieguldījums Tavā nākotnē!