2020 gada 17.februāris

Par ūdens padevi

SIA "JELGAVAS ŪDENS"informē,ka sakarā ar ūdensvada avāriju š.g.17.februārī Satiksmes un Traktoristu ielu krustojumā, tika pārtraukta ūdens padeve Traktoristu ielā, posmā no Satiksmes ielas līdz Linu ielai.

Atvainojamies abonentiem par sagādātajām neērtībām.

Kintija, Kora

Apsaimniekotāji

Par iesniegumu iesniegšanu ielas kanalizācijas tīklu un pieslēguma vietu izbūvei Drukāt

Saskaņā ar Jelgavas pilsētas pašvaldības 26.02.2015. lēmumu Nr.3/4 „Noteikumu “Par fizisku un juridisku personu līdzdalību ielas kanalizācijas tīklu un to pieslēguma vietu izbūvē Jelgavas pilsētas administratīvajā teritorijā” apstiprināšana”, fiziskas vai juridiskas personas, kuras vēlas izbūvēt komunikācijas pirms Jelgavas pilsētas pašvaldības plānotajiem komunikāciju izbūves termiņiem, ierosina un iesniedz SIA „Jelgavas ūdens” (Ūdensvada iela 4, Jelgava) iesniegumu ielas kanalizācijas tīklu un pieslēgumu vietu izbūvei, spēkā esošu Būvprojekta oriģinālu un plānoto darbu izmaksu tāmi.

Iesniegumu iesniegšanas termiņš ir 09.06.2015.

Kopējais pašvaldības 2015. budžeta gadā piešķirtais līdzfinansējums ir 30 000 euro (trīsdesmit tūkstošieuro).

Ar 26.02.2015. lēmumu Nr.3/4 „Noteikumu “Par fizisku un juridisku personu līdzdalību ielas kanalizācijas tīklu un to pieslēguma vietu izbūvē Jelgavas pilsētas administratīvajā teritorijā” apstiprināšana”, un tā pielikumā esošajiem noteikumiem var iepazīties Jelgavas pilsētas pašvaldības interneta mājas lapā: http://www.jelgava.lv/vai SIA „Jelgavas ūdens” interneta mājas lapā: http://www.ju.lv/"

WinWordIcon Noteikumi
WinWordIcon Pielikums