2020 gada 17.februāris

Par ūdens padevi

SIA "JELGAVAS ŪDENS"informē,ka sakarā ar ūdensvada avāriju š.g.17.februārī Satiksmes un Traktoristu ielu krustojumā, tika pārtraukta ūdens padeve Traktoristu ielā, posmā no Satiksmes ielas līdz Linu ielai.

Atvainojamies abonentiem par sagādātajām neērtībām.

Kintija, Kora

Apsaimniekotāji

TURPINĀS PROJEKTA „NOTEKŪDEŅU DŪŅU LAUKU PAPLAŠINĀŠANA JELGAVAS PILSĒTAS NOTEKŪDEŅU ATTĪRĪŠANAS IETAISĒS” (ID.NR.3DP/3.5.1.2.3/13/APIA/CFLA/003/001) IEVIEŠANA. PIEGĀDĀTA SPECIALIZĒTĀ TRAKTORTEHNIKA Drukāt

ju

Projekta „Notekūdeņu dūņu lauku paplašināšana Jelgavas pilsētas notekūdeņu attīrīšanas ietaisēs” ietvaros 2015. gada janvārī SIA „AGRITECH” noslēgtā iepirkuma līguma „Specializētās traktortehnikas iegāde” (id.Nr. KF/PĪG/2014/03) ietvaros piegādāja specializēto traktortehniku notekūdeņu dūņu lauku ekspluatācijai Jelgavas pilsētas notekūdeņu attīrīšanas ietaisēs.

Turpinot darbu pie Projekta ”Notekūdeņu dūņu lauku paplašināšana Jelgavas pilsētas notekūdeņu attīrīšanas ietaisēs” īstenošanas, līdz š. g. februārim pabeigta dūņu lauku pamatnes un sienu betonēšana, izbūvētas inženierkomunikācijas Dūņu lauku ekspluatācijas vajadzībām, kā arī pabeigta divu dūņu lauku jumta un sienu apšuvuma montāža. Turpinās trešā dūņu lauka jumta un sienu apšuvuma montāža, labiekārtošanas darbu veikšana. Dūņu lauku paplašināšanas projektu plānots realizēt līdz 2015. gada vasarai.

projektu “NOTEKŪDEŅU DŪŅU LAUKU PAPLAŠINĀŠANA JELGAVAS PILSĒTAS NOTEKŪDEŅU ATTĪRĪŠANAS IETEISĒS”
līdzfinansē Eiropas Savienība FInansējuma saņēmējs šī projekta ietvaros SIA „JELGAVAS ŪDENS”. PROJEKTA ADMINISTRATĪVās, FINANŠU UN TEHNISKās VADĪBas uzraudzību NODROŠINA
lr viDES AIZSARDZĪBAS UN REĢIONĀLĀS ATTĪSTĪBAS MINISTRIJA.

Ieguldījums Tavā nākotnē!