2020 gada 17.februāris

Par ūdens padevi

SIA "JELGAVAS ŪDENS"informē,ka sakarā ar ūdensvada avāriju š.g.17.februārī Satiksmes un Traktoristu ielu krustojumā, tika pārtraukta ūdens padeve Traktoristu ielā, posmā no Satiksmes ielas līdz Linu ielai.

Atvainojamies abonentiem par sagādātajām neērtībām.

Kintija, Kora

Apsaimniekotāji

Parakstīts līgums ar CFLA par ES fonda projekta “Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība, V kārta” īstenošanu Drukāt

2017.gada 30.janvārī SIA “Jelgavas ūdens” parakstīja līgumu ar Centrālo un finanšu līgumu aģentūru par projekta “Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Jelgavā, V kārta” Nr.5.3.1.0/16/I/002 īstenošanu.

Projekts tiks realizēts 2014. - 2020. gada Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda plānošanas perioda ietvaros, saskaņā ar Ministru kabineta 21.06.2016. noteikumiem Nr.403 „Darbības programmas „Izaugsme un nodarbinātība” 5.3.1.specifiskā atbalsta mērķa „Attīstīt un uzlabot ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas pakalpojumu kvalitāti un nodrošināt pieslēgšanās iespējas” īstenošanas noteikumiem”.

Projekta ietvaros plānota ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu paplašināšana un rekonstrukcija 61,2 km ielas tīklu kopgarumā 33 posmos Jelgavas pilsētas ielās un to daļās, kas nodrošinās kanalizācijas pakalpojumu pieejamību līdz 99.9% aglomerācijā un ūdensapgādes pakalpojumu pieejamību līdz 99.5% ūdensapgādes pakalpojumu zonā.

Lasīt tālāk...