UZAICINĀJUMS iesniegt piedāvājumu SIA „JELGAVAS ŪDENS” Cenu aptaujā „Saimnieciski-fekālā kanalizācijas tīkla pārslēguma izbūve Mazā Dambja ielā, Jelgavā, II kārta”, ID Nr. JU/2017/3 Drukāt

UZAICINĀJUMS iesniegt piedāvājumu SIA „JELGAVAS ŪDENS”
Cenu aptaujā
„Saimnieciski-fekālā kanalizācijas tīkla pārslēguma izbūve
Mazā Dambja ielā, Jelgavā, II kārta”, ID Nr. JU/2017/3

1. Pasūtītājs: SIA „JELGAVAS ŪDENS”, juridiskā adrese: Ūdensvada iela 4, Jelgava, LV-3001, tālr. 63023575, fakss 63007100.

2. Iepirkuma priekšmets: „Saimnieciski-fekālā kanalizācijas tīkla pārslēguma izbūve Mazā Dambja ielā, Jelgavā, II kārta”

3. Iepirkuma identifikācijas Nr.: JU/2017/3

4. Piedāvājumu iesniegšanas termiņš: līdz 2017.gada 07.aprīlim, plkst.10:00.

5. Cenu aptaujas dokumenti:

- Uzaicinājums;

- Būvprojekts;

- Tāme

6. Ar visiem iepirkuma dokumentiem Pretendenti var iepazīties Pasūtītāja telpās Ūdensvada ielā 4, Jelgavā, LV3001, darba dienās no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no plkst.12.30 līdz 17.00.

7. Kontaktpersona: TD vadītājas vietnniece Tatjana Valtere, tālr. 63007106, e-pasts: : Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu .

SIA „JELGAVAS ŪDENS”, juridiskā adrese: Ūdensvada iela 4, Jelgava, LV-3001, paziņo, ka cenu aptaujā „Saimnieciski-fekālā kanalizācijas tīkla pārslēguma izbūve Mazā Dambja ielā, Jelgavā, II kārta”, ID Nr. JU/2017/3, par uzvarētāju atzīts SIA „KULK” (reģ.Nr. 41703007150), kura piedāvātā kopējā cena bez PVN 42 947,67 EUR .