“Dzīvojamās mājas Kazarmes ielā 5 sadzīves kanalizācijas tīkla pārslēgums”. Nr. JŪ/2017/11 Drukāt

UZAICINĀJUMS
iesniegt piedāvājumu SIA „JELGAVAS ŪDENS” Cenu aptaujā

1. Pasūtītājs: SIA „JELGAVAS ŪDENS”, juridiskā adrese: Ūdensvada iela 4, Jelgava, LV-3001, tālr. 63023575, fakss 63007100.

2. Iepirkuma priekšmets: “Dzīvojamās mājas Kazarmes ielā 5 sadzīves kanalizācijas tīkla pārslēgums”. Nr. JŪ/2017/11

3. Iepirkuma identifikācijas Nr.: JŪ/2017/11

4. Piedāvājumu iesniegšanas termiņš: līdz 2017. gada 17. augusta plkst.10:00

5. Cenu aptaujas dokumenti:

- Uzaicinājums;

- Būvprojekts;

- Tāme

6. Ar visiem iepirkuma dokumentiem Pretendenti var iepazīties Pasūtītāja telpās Ūdensvada ielā 4, Jelgavā, LV3001, darba dienās no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no plkst.12.30 līdz 17.00.

7. Kontaktpersona: TD vadītājas vietnniece Tatjana Valtere, tālr. 63007106, e-pasts: : Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu .

Ar šo paziņojam, ka Par iepirkumu sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja vajadzībām Cenu aptauja „Dzīvojamās mājas Kazarmes ielā 5 sadzīves kanalizācijas tīkla pārslēgums”, ID Nr. JŪ/2017/11 (turpmāk – Iepirkumu procedūra) komisija 2017. gada 11. septembrī, ņemot vērā apstākļus, ka visu iesniegto piedāvājumu cenas ir virs plānotā budžeta (5 400.00 eiro bez PVN) un papildus līdzekļi objekta līdzfinansējumam SIA "JELGAVAS ŪDENS" nav pieejami, ir pieņēmusi lēmumu pārtraukt Iepirkumu procedūru bez rezultātiem.