ŪDENS PADEVES PĀRTRAUKUMS

SIA "Jelgavas Ūdens" informē, ka 01.03.2024. sakarā ar ūdensvada avārijas remontdarbiem Meiju ceļā 30 būs ūdens padeves pārtraukums Meiju ceļš 14; 16; 30; 32; 34; 36; 28; 40; 42; 46; 46A; 48; 50 un Zvejnieku iela 9A.

Aptuvenais ūdensapgādes atjaunošanas laiks plkst. 17:00.

Pēc ūdensapgādes atjaunošanās iespējama īslaicīga ūdens uzduļķošanās.

SIA ”Jelgavas ūdens” atvainojas par sagādātajām neērtībām.

Meklēt

pilsaimnieciba lv new

Ilgvars, Ivars
PROJEKTA IETVAROS REALIZĒTĀS AKTIVITĀTES (marts - aprīlis, 2023) Drukāt

NAP_EU_REACT_EU.png

Projekta “SIA “JELGAVAS ŪDENS” Hlorētavas ēkas energoefektivitātes paaugstināšana” Nr. 4.2.2.0/21/A/085 (turpmāk – Projekts) ietvaros tiek veikta vēsturiskās "Hlorētavas ēkas" pārbūve par garāžu ar sadzīves telpām, ēkas energoefektivitātes paaugstināšana un siltumsūkņa uzstādīšana, nodrošinot laikmetam atbilstošu infrastruktūru.

energoefektivitate hloretavas eka

Pārskata periodā hlorētavas ēkas sadzīves telpu daļā veikti demontāžas darbi, jaunās grīdas izbūve, iekšējo sienu mūrēšanas un apmešanas darbi. Hlorētavas ēkas garāžas daļā veikta esošo lielo vārtu aizmūrēšanas darbi un trīs jauno lielo iebraucamo vārtu aiļu demontāža un izbūve, uzsākts darbs pie garāžas telpas sienām un griestiem. Turpinās ēkas energoefektivitātes darbi: ēkas ārsienu un pamatu siltināšana, kā arī jauno logu uzstādīšana.

Projektu plānots realizēt līdz 2023. gada 31. decembrim.